ouderschap en zorg Ontspanning mantelzorg
Je gezondheid ondersteunen met verse sap boxen

Je gezondheid ondersteunen met verse sap boxen

Sapjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse dieet. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van gezonde voeding en sapjes zijn een gemakkelijke manier om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Het innoverende bedrijf Sapje maak gezonde sapjes voor iedereen. Ze hebben verschillende boxen voor verschillende wensen en behoeften. Zo is er altijd wel een passende sap- en groente box; of je nu je weerstand wilt vergroten, je fitter wilt voelen tijdens sport of zwangerschap of de kinderen een gezonde boost wilt geven. En ze zijn nog op elk moment te nuttigen ook! In dit nieuwsartikel lichten we deze boxen nader toe.

Je gezondheid ondersteunen sap 1. De Weerstand box

weerstand boxDe weerstand box van Sapje is gericht op het verhogen van je weerstand. De voordelige box bevat biologische sapjes die boordevol vitaminen en mineralen zitten en daardoor je immuunsysteem een boost kunnen geven. De box bevat in totaal 7,7 kg groente (!) en bestaat uit maar liefst 20 sapjes van 240 ml maar ook nog 4 shotjes van 60 ml en als klap op de vuurpijl 2 frisse smoothies van 470 ml. De sapjes zijn geslowjuiced en bestaan uit 100% groente en fruit. Ze zijn zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. De website geeft exact weer welke sapjes er in deze weerstand box zitten. De namen geven al aan wat je er aan hebt: van Detox, Recharge Reboot en Power tot aan Sunny, Immunity, Antioxydant en Kick! Tja, en met zo'n groenten- en fruit smoothie weet je vast wel raad. Met een flinke dosis vitaminen, vezels en mineralen ziet je dag er al snel heel zonnig uit.

De Sport box 4. De Sport box

sport box De Sapje-Sport box biedt een uitstekende ondersteuning voor sporters die een gezond en fit lichaam nastreven. De box bevat een mix van zes biologische groentesappen en een eiwitrijke Proteïne smoothie die op natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen voor, tijdens en na het sporten. Elk sapje is zorgvuldig geselecteerd om sporters extra ondersteuning te bieden, zoals het verhogen van het energieniveau met vitamine B6 in de Power, Boost en Energy sapjes, het verhogen van de vochtinname met de Hydrate en Recharge sapjes en het bijdragen aan fitheid met het hoge gehalte kalium in het Recover sapje. De Proteïne smoothie bevat eiwitten die bijdragen aan een snel herstel van de spieren na het sporten. Deze Sport box biedt het allerbeste van groenten, fruit, noten en zaden, zonder onnatuurlijke pillen of poeders te hoeven innemen. Bovendien zijn alle sapjes 100% puur en biologisch. Wil je het beste uit je lichaam halen tijdens het sporten? Probeer dan deze Sport box en geef je lichaam de natuurlijke ondersteuning die het verdient. Je bespaart ook met box trouwens 5% van op het totaalbedrag van een losse bestelling.

Zwangerschap box van sap.je 3. De Zwangerschap box

zwangerschapsboxDe zwangerschap box van Sapje is, het zal je niet verbazen, speciaal samengesteld voor zwangere vrouwen. Tijdens maar ook ná de zwangerschap heeft het lichaam extra voedingsstoffen nodig en deze box voorziet daarin. De Thuisarts.nl stel terecht dat je het beste kiest voor groente, fruit, ei, volkoren en melkproducten, peulvruchten en noten. Kook dus ook met verse producten en eet rauwe groente vers. Met deze box van 24 flesjes van 240 ml met in totaal 9,5 kilo groente kan je wel even vooruit zonder zware boodschappen te hoeven doen. De sapjes zijn stuk voor stuk met de slowjuice methode gemaakt en bestaan uit 100% groente en fruit. Ze zijn zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. De sapjes in de zwangerschapsbox dragen de inspirerende en functionele namen Fuel, Detox, Recharge, Sunny, Power, Fresh, Energy, Wild en Recover. Je ziet het vast al, die kan je nu goed gebruiken!

Kids box sap en groente 4. De Kids box

kids boxDe Kids box is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Kinderen zijn vaak kieskeurig als het gaat om eten en drinken en het is daarom belangrijk om gezonde opties aan te bieden. Ook deze box bevat 24 sapjes in zes smaken van 240 ml en zijn goed voor 9,2 kg verwerkte groente! De sapjes zijn koudgeperst en bestaan uit 100% groente en fruit. Ze zijn zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. Maak je kin(eren) blij met Kids box-sapjes. aan de namen zal het niet liggen: Fresh, Sunny, Recover, Hydrate, en Energy. Het sapje dat er zeker uit zal springen, is het tropische Rons sapje, gemaakt uit passievrucht, flespompoen en ananas. Voor de fijnproevertjes dus!

De sapjes in de Kids box zijn dus zo samengesteld dat ze lekker zijn voor kinderen, maar ook nog steeds boordevol voedingsstoffen zitten. Zo kunnen kinderen op een leuke en smakelijke manier voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Met speels gemak!

Gezonde specials

Naast deze speciale doelgroep boxen zijn er ook boxen verkrijgbaar gericht op specialiteiten zoals een groen(t)e sapbox en een op basis van bleekselderij. Of hou je vooral van gezonde shotjes? Dan is er een generieke én een speciale gember box voor extra immuniteit.

Je gezondheid ondersteunen en op elk moment voor jezelf zorgen

goed houdbare sapjes

Sapje biedt met haar boxen gezonde sapjes voor iedereen. Zoals je ziet blijven ze voor lange tijd goed als je ze in de vriezer bewaard. Na ontdooien zijn de Sapjes maximaal 4 dagen houdbaar. Zo kan je ze op elk moment te nuttigen! De sapjes zijn vrij van toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen en bestaan uit 100% groente en fruit. De Weerstand box is gericht op het verhogen van de weerstand, de Sport box op ondersteuning voor sporters, de Zwangerschap box is speciaal samengesteld voor zwangere vrouwen en de Kids box is jawel, ontwikkeld voor kinderen. Met deze boxen krijg je op een gemakkelijke manier voldoende vitaminen en mineralen binnen en werk je aan een gezondere levensstijl.

15% ZoZorgJe.nl-korting

Maak gebruik van de speciale ZoZorgJe.nl-korting. Gebruik de code zozorgje15 voor 15% korting op je gehele, gezonde bestelling op de website van Sapje.

Meer goeds voor je lichaam in de Categorie Voeding >>

 

Artikel Je gezondheid ondersteunen in samenwerking met Sapje met dank voor hoofdvisual en illustraties van boxen. Vrieslade © ZoKiesje.nl

05-05-2023

Tags: Lichaam Gezondheid Voeding

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl