ouderschap en zorg Ontspanning mantelzorg
Waarom kiezen voor hair extensions?

Waarom kiezen voor hair extensions?

[Gastbijdrage] Wanneer je als vrouw, vooral op jonge leeftijd problemen hebt om je haren lang te laten groeien of om er mee volume in te krijgen, dan kan dit voor ontzettend veel frustratie zorgen. Sterker nog, het kan je als vrouw zelfs onzeker maken. Gelukkig is dit helemaal nergens voor nodig en zijn er vandaag de dag allerlei verschillende opties om het haar niet alleen langer te maken, maar ook te voorzien van extra volume. Dit doe je door gebruik te maken van extensions. Je kunt extensions laten zetten bij een kapper, maar je kunt ze ook zelf plaatsen. Dus lijkt het jou ook wel wat om extensions te laten zetten, maar vraag jij je af waarom? Wij vertellen het je!

extensions De reden dat mensen kiezen voor extensions

Extensions worden gebruikt om lengte, volume en dikte toe te voegen aan natuurlijk haar. Zij kunnen worden gemaakt van verschillende soorten materialen met zelfs toevoeging van menselijk haar, synthetisch haar, of een combi van beide. De redenen dat mensen kiezen voor extensions zijn om:

Hairextensions kunnen op verschillende manieren worden aangebracht, zoals innaaien, clips, tape-ins, micro ringen, enz. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, en je kapper zal je helpen de methode te kiezen die het beste bij jouw haartype en levensstijl past.

verzorging hair extensions Hoe verzorg je extensions?

Een goede verzorging en onderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat je extensions zo lang mogelijk meegaan en om schade aan je natuurlijke haar te voorkomen. Hier zijn een paar tips voor de verzorging van je extensions:

Borstel je haar regelmatig: Gebruik een kam met brede tanden of een borstel die speciaal ontworpen is voor extensions om klitten of matten te voorkomen. Begin onderaan en werk naar boven toe, waarbij je het haar voorzichtig uitkamt.

Was je haar op de juiste manier: Gebruik een sulfaatvrije shampoo en conditioner om te voorkomen dat de extensions uitdrogen. Wees voorzichtig bij het wassen en vermijd het samen wringen van het haar omdat dit klitten kan veroorzaken.

Meer weten over een goede Lichaamsverzorging >>

Gastauteur 'Waarom kiezen voor hair extensions?': Hairweave | Foto door Alesia Kozik via Pexels.

31-01-2023

Tags: Lichaam Verzorging Haar Uiterlijk

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl